"Овде сам да подржим Милорада Додика, Небојшу Радмановића, Николу Шпирића, Игора Радојичића, Душанку Мајкић...", као и све остале кандидате и цијели СНСД, рекао је предсједник Србије Борис Тадић на предизборном митингу СНСД-а у Добоју. "Ми градимо мостове, ми градимо јединство и радимо на томе да грађани Републике Српске буду равноправни грађани Србије", поручио је предсједник Србије Борис Тадић.

Ово је прави Србац, који воли Републику Српску, рекао је кандидат СНСД-а за члана Предсједништва БиХ из РС Небојша Радмановић на предизборном скупу у овом граду. "Одлично наоружани вашим гласовима бранили смо и бранићемо интересе Републике Српске у Бањалуци и Сарајеву. Ми смо схватили шта сте нам поручили прије четири године и досљедно смо то примјењивали", рекао је Радмановић.

Никад нисам хтио дозволити да наш народ нема право на своју националну политику и да нема право на Републику Српску као државотворни ентитет, а да други имају сасвим легитимну националну политику која се огледа, најчешће, у томе да треба укинути РС - рекао је кандидат СНСД-а за предсједника РС Милорад Додик на величанственом предизборном митингу у Приједору.

Лакташи су мјесто гдје је настао Савез независних социјалдемократа  и гдје је добио прву подршку која траје све ове године, и зато се може рећи да је ова општина колијевка СНСД-а, рекао је на предизборном митингу ове странке у Лакташима кандидат за члана Предсједништва из Републике Српске Небојша Радмановић.

Наш слоган Српска заувијек значи да нико више нама право да одлучује у наше име о нашој судбини, без нас самих, без СНСД-а и грађана Српске, поручила је са предизборног скупа у бањалучком насељу Обилићево кандидат Савеза независних социјалдемократа за Парламентарну скупштину БиХ Душанка Мајкић. "То може рећи и урадити само СНСД", рекла је Мајкићева.

Основна политика СНСД-а у протекле четири године била је очување мира и стабилности Републике Српске, рекао је кандидат Савеза независних социјалдемократа за предсједника Српске Милорад Додик на предизборном скупу у бањалучком насељу Карановац. Српска никада није била стабилнија и мирнија иако се суочава са бројним проблемима, истакао је Додик.

Кандидат Савеза независних социјалдемократа за предсједника РС Милорад Додик поновио је на предизборном скупу у бањалучком насељу Чокорска поља да ће Република Српска постојати заувијек, а БиХ док мора, наглашавајући да је СНСД партија мира, која ће без сукоба, али одлучно чувати РС. Додик је рекао да је енергија која се осјеча у читавој Српској сатисфакција за пројекте које је ова власт урадила.

У протекле четири године Влада Републике Српске уложила је у здравство више од 300 милиона, пољопривреду 400 милиона марака, а недавно је отписано 30 милиона марака дуговања пољопривредницима Српске. Изјавио је ово кандидат Савеза независних социјалдемократа за предсједника Републике Српске Милорад Додик на предизборном скупу СНСД-а у Бронзаном Мајдану.

Кандидат Савеза независних социјалдемократа за предсједника Републике Српске Милорад Додик изјавио је на предизборном митингу у Прњавору да су кандидати СНСД-а на предстојећим изборима спремни да се жртвују и професионално и приватно како би учврстили позиције РС и како би она била још моћнија. "Наша политика је Република Српска заувијек", поручио је Додик.

Трибина Савеза независних социјалдемократа у бањалучкој мјесној заједници Лазарево била је манифестација јединства и подршке грађана политици СНСД-а и Милораду Додику. Додика ће историја памтити по томе што је вратио достојанство српском народу. Постоји још само један сан српског народа који није досањан. Данас. Можда ће сутра бити другачије. Хвала му унапријед на томе.

Милорад Додик је, за разлику од опозиционих политичара који се пробуде од избора до избора, показао да је државник, зато ће он послије ових избора бити предсједник Републике Српске, рекла је кандидат за Пaрламентарну скупштину БиХ из изборне јединице 1 Душанка Мајкић, на предизборној трибини у бањалучком насељу Кола.

Кандидат СНСД-а за предсједника Републике Српске Милорад Додик рекао је на предизборном митингу у Козарској Дубици пред више од 2000 грађана да Република Српска више није спорна, јер је она трајна категорија, већ да једино спорна може бити БиХ. Додик је истакао да је Влада РС, предвођена СНСД-ом урадила много пројеката за Дубицу и да је у ову општину уложила 21 милиона КМ.