З а х в а л н и ц а

Након објављивања резултата октобарских Општих избора 2014. год. од стране Централне изборне комисије БиХ, испред СНСД "Милорад Додик" изабрана сам за посланика у Представничком дому ПС БиХ - Изборне јединице 1 - Република Српска, са укупно освојених 18.122 личних гласова.

Користим ову прилику да се захвалим на повјерењу свим грађанима Републике Српске који су ми дали свој глас и тиме омогућили да и у наредном 4-годишњем мандату штитим интересе Републике Српске у Парламентарној Скупштини БиХ.

Обећавам да ћу то, као и до сада, чинити храбро, одлучно и одговорно.

Хвала свим предсједницима Рејонских и Мјесних изборних штабова, члановима Градског изборног штаба, Бањалука, свим активистима СНСД који су уложили огромну снагу и енергију у току кампање.

Хвала и свим колегама кандидатима на заједнички проведеном времену које ће се памтити.

Душанка МАЈКИЋ

Званични wеб сајт Душанке Мајкић www.dusanka.majkic.net у периоду од 12.09.2014 до 12.10.2014, посјетила су 28.089 корисника, од тога 80,2 % нова корисника чиме су оборени досадашњи рекорди.

Према подацима "Google Analytics", у том периоду, кога су обиљежиле вијести са изборним порукама, прегледи атмосфере на већини одржаних јавних трибина, као и актуелне вијести парламентарног рада, просјечно трајање сесије износило је око 3 минута.

Највише корисника интернета који су посјетили мој wеб сајт било је из БиХ (27,803 или 98,98%), те других држава : Србије , Црне Горе, Хрватске, Њемачке, САД, Словеније, Аустрије, Канаде, Швајцарске, Шпаније, Аустралије, Индонезије , Холандије, Италие , Грчке, Шведске, Велике Британије, Македоније итд.

Посјетиоцима мог сајта захваљујем на повјерењу.

web-sajt

Бањалука и СНСД ово вече, 08.10.2014. били су поново заједно. Као и безброј пута до сада, велики број грађана Бањалуке је подржао свој СНСД.

Тако ће бити и 12.10. на дан избора. Осјетило се то на основу огромне енергије која је вечерас струјала између нас.

Хвала ти, Бањалуко! Нећемо ти то заборавити.

 

nova-za-sajt111

Наш искључив став неће бити мијењан, а он подразумијева да ће БиХ бити дејтонска или је неће бити. Не постоји ниједна друга политичка партија која сматра да је питање опстанка и јачања РС питање свих питања.

Изјавила је то кандидат СНСД-а за Парламент БиХ Душанка Мајкић.

* ГЛАС: Шта очекујете од предстојећих избора?

МАЈКИЋ: Очекујем да СНСД побиједи и да у Парламенту БиХ имамо приближан број гласова као и сада, дакле осам посланика, те да ће коалиција СНСД-ДНС-СП имати већину у парламенту РС. Очекујем да ћемо добити подршку да у Сарајеву наставимо одбрану интереса РС као што је СНСД и до сада чинио. Очекујем да већина у Народној скупштини РС буде формирана без уцјењивања из коалиције "Домовина" или сличних политичких партија.

trn-laktasi

ЛАКТАШИ - Милорад Додик, кандидат СНСД-а, ДНС-а и СП-а за предсједника Републике Српске, рекао је на предизборној трибини у Трну, код Лакташа, да подршка коју СНСД има на свим митинзима и контактима са грађанима говори о великој побједи те странке.

Лидер СНСД-а је додао да је увјерен у изборну побједу свих кандидата те странке на општим изборима, као и кандидата СНСД-а за начелника општине Лакташи Мирослава Коџомана.

"У Трну се окупило више од 4.000 људи, а ми у Лакташима у недјељу имамо и изборе за начелника општине, и наш кандидат је господин Коџоман. Подршка коју смо имали на свим митинзима, трибинама, контактима с људима, говори о великој побједи СНСД-а.

petricevac

БАЊАЛУКА - Носилац листе СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици три Игор Радојичић поручио је да СНСД намјерава да, након 12. октобра, са јасном скупштинском већиним и реизабраним предсједником Републике настави озбиљно промјене које су потребне Српској.

"Промјене у Српској може да носи само СНСД, а никако нека друга странка", истакао је Радојичић вечерас на трибини СНСД-а у бањалучком насељу Петрићевац.

Радојичић је рекао да на серији до сада одржаних јавних скупова Бањалука показује да је њено политичко опредјељење - СНСД.

БАЊАЛУКА – Овдје смо у побједничком низу СНСД-а, на свим нивоима, у подршци коју добијамо, ево синоћ у Гацку, а данас једнако у Бањалуци, поручио је Милорад Додик, лидер СНСД-а и кандидат ове странке за предсједника Републике Српске, на предизборном скупу СНСД-а у бањалучком насељу Лауш.

Додик је с наближим сарадницима на Лаушу, гдје се према слободним процјенама окупило више од 1.000 људи, дочекан овацијама и дуготрајним аплузом. Подсјетио је да је СНСД у овом насељу с локалним становништвом у прошлости договарао и рјешавао многе инфраструктурне проблеме.

"Наша порука је мир, стабилност и јака будућност Српске. Стабилност која подразумијева запошљавање, јаке институције. А да би биле јаке институције, мора да буде и подршка народа. Дошли смо овдје да с народом подијелимо то повјерење и увјерење", рекао је Додик.

kampanja-na-adi

БАЊАЛУКА – Јавна трибина СНСД, друга по реду у оквиру текуће предизборне кампање, одржана је вечерас у бањалучком насељу Ада, са почетком у 18 часова.

На трибини су представљени кандидати Градског одбора СНСД у Изборној јединици 3 за Народну скупштину Републике Српске и Изборној јединици 1 за Парламентарну скупштину БиХ. 

Хвала свима који су учествовали у организацији овог импозантног скупа.

Душанка Мајкић

 

Konvencija-penzionera

БАЊАЛУКА – Савез независних социјалдемократа посвећује велику пажњу области пензијско-инвалидског осигурања и на том пољу је урађено изузетно много у протеклих осам година у Републици Српској, изјавио је данас носилац листе за НС РС Игор Радојичић.

Он је, присуствујући дружењу пензионера и кандидата СНСД-а у Бањалуци, рекао да је у протеклим годинама извршена елиминација дискриминације пензионера која се огледала у томе да су лица која су пензинисана под истим условима добијала различите пензије, те да је након тога више година поправљан материјални положај пензионера повећањем износа пензија.

- У времену кризе успјели смо обезбиједити редовност исплата, а прошле године и поновно повећање пензија. Треба имати у виду да је у шест година кризе број корисника Фонда ПИО Српске повећан за 60.000, јер људи су остварили своје право на пензију – истакао је Радојичић.