Поштована,
да ли сматрате конзистентним тренутни став представника Републике Српске везано за коришћење ИПА 2011 фондова. Познато је да су приједлози пројеката за финансирање из ИПА-е прошли сљедеће филтере прошле године: 1. Институције РС које су учествовале у припреми пројеката као органи корисници конкретних пројеката, 2. Дирекције за европске интеграције којом руководи кадар из РС, 3. Националног кординатора за ИПА фондове и 4. Савјет министара којим руководи истакнути кадар ваше странке.
БиХ институције су послале у Брисел усаглашене ставове, Брисел одобрио грантове и када је дошло вријеме да се исти проводе, представници Републике Српске враћају причу на почетак.
Молим ваш коментар на новонасталу ситуацију.
Кемал (Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.)

Госпођо Мајкић, као и до сада имате моју безрезервну подршку и наравно глас моје породице и мој лични глас. У свом стилу сте одрадили и кампанју на интернету, честитам. И ми се као Медиамаркет д.о.о. Сарајево боримо у Сарајеву и Федерацији на сличан начин за заједнички успјех и нашу заједничку будућност.

Горан Кос, Сарајево

Питање: Како тумачите недавну изјаву предсједника Владе Федерације БиХ Мустафе Мујезиновића да неће провести одлуку Европског суда за људска права у Стразбуру везано за пресуду у предмету "Ђокић"?

Милан, Бањалука