trn-laktasi

ЛАКТАШИ - Милорад Додик, кандидат СНСД-а, ДНС-а и СП-а за предсједника Републике Српске, рекао је на предизборној трибини у Трну, код Лакташа, да подршка коју СНСД има на свим митинзима и контактима са грађанима говори о великој побједи те странке.

Лидер СНСД-а је додао да је увјерен у изборну побједу свих кандидата те странке на општим изборима, као и кандидата СНСД-а за начелника општине Лакташи Мирослава Коџомана.

"У Трну се окупило више од 4.000 људи, а ми у Лакташима у недјељу имамо и изборе за начелника општине, и наш кандидат је господин Коџоман. Подршка коју смо имали на свим митинзима, трибинама, контактима с људима, говори о великој побједи СНСД-а.

Ми нисмо они који су као СДС, који сада држи неки свој митинг у Лакташима, а довезли су своје симпатизере из Источног Сарајева, Српца, Кнежева, Дервенте, Градишке. Сами себе варају, окупили су 350 - 400 људи, а имају седам аутобуса", рекао је Додик.

Коментаришући изборе за начелника општине у Лакташима, који ће бити одржани у недјељу, 28. септембра, Додик је рекао да у тој локалној заједници желе да направе смјену генерација и да оспособе млад тим који ће водити ову општину у наредном времену.

"Коџоман је млад човјек који ће несумњиво унијети нову енергију, а не неки фосили који покушавају да се по 20. пут докопају јавних средстава", рекао је Додик.

Он је позвао грађане, МУП РС и остале контролне органе, да не дозволе манипулације, јер, како је рекао, потребни су фер и поштени избори.

"А што се тиче ових из СДС-а и њихове галаме о томе да ће неко наводно покрасти изборе, народ је дао одговоре на сва питања, попут 'Ко о чему, курва о поштењу'", казао је Додик, који је позвао бираче да подрже њега, те Жељку Цвијановић, кандидата СНСД-а, ДНС-а и СП-а за српског члана Предсједништва БиХ, као и остале кандидате СНСД-а.

Цвијановићева је рекла да СНСД очекује побједу у недјељу, када ће бити биран начелник општине Лакташи.

"Имамо бољег кандидата, младог човјека, али већ довољно искусног. Свугдје гдје смо имали прилику да владамо оставили смо јак траг, промијенили смо изглед тих општина. Очекујемо да то буде препознато од бирача", казала је Цвијановићева.

Она је истакла да је очигледно да и у Кнежеву/Скендер Вакуфу, гдје је СНСД такође данас одржао трибину, ова странка има апсолутну подршку.

"Очито грађани чекају да СНСД поново ступи на сцену у општини Кнежево и све преузме у своје руке. Тако ће и бити", рекла је Цвијановићева.

Коџоман је казао да сматра да је прави исправан пут за становнике Лакташа да изаберу СНСД-а на пријевременим изборима који ће бити одржани у недјељу. Оцијенио је да ће Трн одлучити о побједи на изборима за начелника општине Лакташи, што је показао великим одзивом грађана на овој трибини.

"Очекујем убједљиву побједу, која ће бити само увод за побједу 12. октобра у читавој РС", казао је Коџоман.

Додик: Кнежеву потребни јаки и млади људи

Кандидат Коалиције СНСД-ДНС-СП за предсједника Републике Српске Милорад Додик рекао је вечерас у Кнежеву да су овој локалној заједници потребни јаки и млади људи. Додик је на предизборном скупу СНСД-а истакао да ће захваљујућу путу, који се гради од Кнежева до Котор-Вароши, Кнежево бити чвршће повезано са центром Републике Српске, са Бањалуком.

Додик је пред више хиљада грађана истакао да је СНСД одговорна политичка странка чији су чланови људи од ауторитета, које не занима унитарна и централизована, већ само дејтонска БиХ.

Према његовим ријечима, циљ СНСД-а у протеклом периоду био је очување и стабилизација Републике Српске.

"СДС и ПДП и ови што вам се сада нуде, /Драган/ Чавић и /Младен/ Иванић, продали су 860 предузећа за 20 милиона КМ. Људи су остали без посла, а фирме које су вас раније запошљавале служиле су за лично богаћење и поткусуривање појединаца", рекао је Додик.

Кандидат Коалиције СНСД-ДНС-СП за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић упозорила је да се на дан избора припрема велика изборна крађа.

"Зато вас позивам да свој глас дате СНСД-у за побједу Републике Српске и да на дан избора понесете своју оловку", истакла је Цвијановићева и додала да је вечерашње присуство грађана потврда да ће Кнежево/Скендер бити побједа СНСД-а.

Носилац листе СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице три Игор Радојичић рекао је да је СНСД једина странка која својим порукама нуди побједу Републике Српске.

Кандидат за посланика у Народној скупштини Републици Српској Чедо Вуковић рекао је да је СНСД досадашњим политичким дјеловањем потврдио да зна чувати слободу Републике Српске.

{gallery}stories/vijesti/kampanja2014/sastanak26092014{/gallery}

e-max.it: your social media marketing partner