petricevac

БАЊАЛУКА - Носилац листе СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици три Игор Радојичић поручио је да СНСД намјерава да, након 12. октобра, са јасном скупштинском већиним и реизабраним предсједником Републике настави озбиљно промјене које су потребне Српској.

"Промјене у Српској може да носи само СНСД, а никако нека друга странка", истакао је Радојичић вечерас на трибини СНСД-а у бањалучком насељу Петрићевац.

Радојичић је рекао да на серији до сада одржаних јавних скупова Бањалука показује да је њено политичко опредјељење - СНСД.

Градоначелник Бањалуке Слободан Гаврановић поручио је да СДС више никада неће контролисати Бањалуку и додао да је увјерен да на предстојећим изборима повјерење народа неће добити опозиција, већ СНСД.

Он је рекао да је СНСД за протеклих 10 година, за разлику од СДС-а кад је био на власти, направио огроман посао у Бањалуци - неколико стотина километара асфалтираних путева, изграђену водоводну мрежу, школе, амбуланте, болнице, инфраструктуру, топловодну мрежу.

Кандидат СНСД-а за посланика у Народној скупштини Републике Српске Драгољуб Давидовић рекао је да је неопходан континуитет власти СНСД-а да би Бањалука и Република Српска наставиле са развојем и провођењем започетих пројеката.

"Нама требају стубови на којима почива Република Српска - први стуб предсједник Републике Српске Милорад Додик, други стуб - српски члан Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић, трећи стуб - Народна скупштина Српске и четврти - посланици СНСД-а у парламенту БиХ", поручио је Давидовић.

На трибини је било ријечи о политикама СНСД-а и о томе шта је СНСД урадио у протеклих осам година на политичком учвршћивању Републике Српске, о развојним програмима, али и о тешкој економској кризи и елементарним непогодама које су задесиле Српску ове године.

Представљени су кандидати СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице три и за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ из Изборне јединице један.

СРНА

e-max.it: your social media marketing partner