Ово је прави Србац, који воли Републику Српску, рекао је кандидат СНСД-а за члана Предсједништва БиХ из РС Небојша Радмановић на предизборном скупу у овом граду. "Одлично наоружани вашим гласовима бранили смо и бранићемо интересе Републике Српске у Бањалуци и Сарајеву. Ми смо схватили шта сте нам поручили прије четири године и досљедно смо то примјењивали", рекао је Радмановић.

Кандидат Савеза независних социјалдемократа за предсједника Републике Српске Милорад Додик изјавио је да Србац визионарски град и додао "познато вам је да смо од настанка стално од међународне заједнице добијали штап, казну и морање и да нисмо имали свој национални програм. СНСД је сада понудио српски национални програм и дефинисао српски национални интерес који се зове: - Република Српска заувијек, а БиХ док мора!".

Носилац листе за Народну скупштину РС из изборне јединице један и начелник општине Мирко Којић је рекао да се Србац у посљедње четири године развија као ни једна општина у РС. "Тај напредак и успон је резултат досљедне политике СНСД-а", поручио је са предизборног митинга Савеза независних социјалдемократа у овој општини.

e-max.it: your social media marketing partner