Никад нисам хтио дозволити да наш народ нема право на своју националну политику и да нема право на Републику Српску као државотворни ентитет, а да други имају сасвим легитимну националну политику која се огледа, најчешће, у томе да треба укинути РС - рекао је кандидат СНСД-а за предсједника РС Милорад Додик на величанственом предизборном митингу у Приједору.

Додик је позвао Бошњаке у РС да поштују Српску, јер су у њој добро дошли, поручивши им да их политика из Сарајева не води добром. "Политика СНСД-а је одговорна политика, политика мира и стабилности, што потврђује и чињеница да је Влада коју сам водио свих четири године имала мандат", рекао је Додик.

- Приједор је град који заслужује пажњу свих у Републици Српској. Ми смо развили цијелу Српску и Приједор и учинили их љепшим за живот. Зато сам увјерен да имамо вашу већу подршку него 2006. године. Републици Српској треба јединство и власт која слуша свој народ, а то је СНСД са Додиком на челу - поручио је грађанима Приједора кандидат Савеза независних социјалодемократа за члана Предсједништва БиХ из РС Небојша Радмановић.

Носилац листе СНСД-а за Парламент БиХ Никола Шпирић рекао је да СНСД нема опозицију, "наша опозција је једино свјетска економска криза", те је позвао окупљене грађане да гласају за једино могући избор, Милорада Додика, Небојшу Радмановића и Савез независних социјалдемократа.

 

e-max.it: your social media marketing partner