Лакташи су мјесто гдје је настао Савез независних социјалдемократа  и гдје је добио прву подршку која траје све ове године, и зато се може рећи да је ова општина колијевка СНСД-а, рекао је на предизборном митингу ове странке у Лакташима кандидат за члана Предсједништва из Републике Српске Небојша Радмановић.

Кандидат СНСД-а за предсједника Републике Српске Милорад Додик је казао да је у протеклом периоду у Лакташе уложено 100 милиона КМ, те да жели да ова општина у наредном периоду буде општина са највише малих и средњих предузећа у Републици Српској. Додик је поручио да "жели да настави са снажним развојем Лакташа".

- Вама у Лакташима не треба причати о СНСД-у, али ипак треба да вас подсјетим да смо добили много политичких и економских битака за протекле четири године. Наш циљ је јасан, а то је развијена Република Српска, што смо и остварили, поручио је окупљеним грађанима Лакташа носилац листе СНСД за Народну Спупштину РС Игор Радојчић.

Кандидат за Народну скупштину РС Никола Баштинац је рекао да СНСД на челу са Милорадом  Додиком од Републике Српске прави Лакташе.

e-max.it: your social media marketing partner