"Овде сам да подржим Милорада Додика, Небојшу Радмановића, Николу Шпирића, Игора Радојичића, Душанку Мајкић...", као и све остале кандидате и цијели СНСД, рекао је предсједник Србије Борис Тадић на предизборном митингу СНСД-а у Добоју. "Ми градимо мостове, ми градимо јединство и радимо на томе да грађани Републике Српске буду равноправни грађани Србије", поручио је предсједник Србије Борис Тадић.

Кандидата СНСД-а за предсједника Републике Српске Милорад Додик рекао је пред 7.000 хиљада окупљених грађана Добоја да је Србија показала политичку и социјалну одговорност према Републици Српској купујући Телеком РС, а Република Српска је Србији поклонила и поклања љубав.

- Вечерас смо овдје да вам направимо договор о будућој сарадњи. Добој је стратешко мјесто за Републику Српску и СНСД ће развијати овај град и чинити живот њених грађана бољим и љепшим. Ми смо партија мира, толеранције и изворног Дејтонског споразума - рекао је Додик.

Небојша Радмановић, кандидат СНСД за члана предсједништва БиХ из Републике Српске рекао је да је Република Српска државотворни ентитет у БиХ, а тако мора и остати. "Треба нам Добој да подржи оне који знају да чувају Републику Српску, а ви сте препознали да је то СНСД", казао је Радмановић.

e-max.it: your social media marketing partner