Кандидат Савеза независних социјалдемократа за предсједника Републике Српске Милорад Додик изјавио је на предизборном митингу у Прњавору да су кандидати СНСД-а на предстојећим изборима спремни да се жртвују и професионално и приватно како би учврстили позиције РС и како би она била још моћнија. "Наша политика је Република Српска заувијек", поручио је Додик.

- Изградња аутопута Бањалука - Добој је значајна за Републику Српску и Прњавор, рекао је Додик. "Одредили смо трасу, изузели смо земљиште, направили пројекат и можемо да наставимо даље. Обећавамо да ћемо да направим о аутопут од Добоја до Бањалуке, јер је то знак да приближавамо и Добој и Прњавор Бањалуци и обрнуто, а Прњавору истовремено дајемо могућност привредног развоја, рекао је Додик окупљеним грађанима и симпатизерима СНСД-а.

Кандидат Савеза независних социјалдемократа за члана Предсједништва БиХ из Републике Српске Небојша Радмановић је поновио да се политика СНСД-а не мења, јер је то трајна прича.

- Приоритетна политика СНСД-а је заштита интереса Републике Сршске у Сарајеву и борба за равноправност Српске, која у нормалној држави не би долазила у питање, али у оваквој, каква јесте, гдје је стално нападају, то је изузетно важно - рекао је Радмановић.

e-max.it: your social media marketing partner