Основна политика СНСД-а у протекле четири године била је очување мира и стабилности Републике Српске, рекао је кандидат Савеза независних социјалдемократа за предсједника Српске Милорад Додик на предизборном скупу у бањалучком насељу Карановац. Српска никада није била стабилнија и мирнија иако се суочава са бројним проблемима, истакао је Додик.

Он је истакао да СНСД никог не жели за непријатеља, истичући да Република Српска није ратујућа страна јер су људи који живе овдје поштен и радан народ који не жели сукобе с било ким, већ жели да буде партнер САД и Европи. "Не желимо да странци владају нама, већ да народ овдје као свугдје у свијету својом вољом изабере представнике који ће у име народа одлучивати о народним питањима", нагласио је Додик.

Кандидат СНСД за српског члана Предсједништва Небојша Радмановић поручио је да грађани Републике Српске треба да гласају Савез независних социјалдемократа, који је у протекле четири године успјешно у Сарајеву бранио интересе РС.  "Република Српска је наша земља и она се мора бранити свугдје у свијету, а најприје у Сарајеву, истакао је Радмановић.

Носилац листе СНСД-а за Парламентарну скупштину БиХ Никола Шпирић рекао је да је све чинио да Република Српска остане нетакнута, истичући да је Савез независних социјалдемократа доказао да је могуће водити политику у Сарајеву без преноса надлежности.

 

e-max.it: your social media marketing partner