park mladen stojanovic 04092016

БАЊА ЛУКА – Прва станица јавних трибина Градске организације СНСД Бања Лука била је парк “Младен Стојановић”, а домаћин Рејонски одбори 1 и 2.

Бањалучани су масовним одзивом и овацијама показали шта мисле о кандидатима СНСД-а и Изборном програму “Бањалука 2025”.

Громогласно су поздрављани сви одборнички кандидати на челу са носиоцем листе Срђаном Амиџићем, а затим и градоначелнички кандидат Игор Радојичић и предсједник партије Милорад Додик.

“Планирали смо да у овом граду реорганизујемо градску администрацију, она мора бити љубазна, ефикасна и на услузи свима вама”, рекао је Радојичић и наставио:

“Спремни смо и да учимо, и од грађана и од других. Прошле седмице у Граду Бањалуци дошао је да подржи ово што радимо један од најбољих градоначелника Европе Зоран Јанковић. Требају нам пријатељи, требају нам људи који ће отворити врата разних фондова, инвеститора. Треба нам сваки добродошао и сваки добронамјеран човјек из свијета. То је наш концепт, концепт отварањa а не затварања Града”, додао је Радојичић.

Радојичић је говорио и о потреби јаке подршке градоначелнику у скупштинским клупама, те позвао грађане да снажно подрже кандидатску листу СНСД-а.

“Бићу градоначелник који ће и након 02. октобра бити отворен за грађане. Бићу градоначелник који неће изазивати подјеле, позивам, не само коалиционо партије, већ и добре људе из других партија, и људе који нису политички ангажовани, придружите нам се у овом послу да нам Бањалука буде лијепа и снажна, сви су добродошли”, казао је Радојичић.

Своје излагање Игор Радојичић је завршио позивом свим грађанима да изађу на Референдум 25. септембра, јер је то, како је нагласио, питање свих нас и питање Републике Српске, на шта су присутни реаговали новим таласом овација и одобравања.

Милорад Додик предсједник СНСД-а је у свом говору изразио снажну подршку градоначелничком кандидату и одборничкој листи СНСД.

“Дошао сам да подржим Игора Радојичића и ову екипу људи, да заједно са мном и Владом РС учини нови искорак, и да дадне нову димензију овом граду”, истакао је Додик и додао:

“Изађите 25. септембра гласајте на Референдуму и потврдите да је 09. јануар, Дан Републике Српске, а 02. октобра гласајте за Радојичића и ову екипу одборника, и све остале дане можете провести мирно”, додао је Додик.

Додик је рекао да је СНСД пренио сједиште у Бањалуку, и да овај град има више запослених него прије рата, да овај град више није никаква паланка већ модеран средњоевропски град, и да, како је рекао, имамо одличну основу да ова екипа људи на челу са Радојичићем направи нови снажан искорак.

“Само Бањалука може да буде главни град нас Срба у РС и свих људи који овдје хоће да живе, и не заборавите да Бањалука то никада није била, и неријетко је била мјесто у којима су многи правили одавде тек пролазне каријере, а она се данас са поносом изговара, и лично сам поносан нашом Бањалуком и свима вама”, казао је, између осталог, предсједник Додик.

Дио атмосфере доносимо у ФОТО – прилогу:

http://snsdbl.com/

e-max.it: your social media marketing partner