Сви у Мркоњићу осјечамо се дивно и пријатељски. На лицима свих вас видим осмјехе, а све је то због Савеза независних социјалдемократа. Мркоњић град ће у у наредном периоду бити још љепши и развијенији, поручио је кандидат СНСД-а за члана Предсједништва БиХ из РС Небојша Радмановић.

- Многи у БиХ и шире још нису схватили шта ми хоћемо. Ми хоћемо равноправну БиХ или је неће бити. За овај посао је потребан велики тим који се зове СНСД. Наша највећа снага су млади који су уз СНСД, а не уз оне који причају као Високи представник у БиХ Валентин Инцко који се укључио у изборну кампању - рекао је Радмановић.

Кандидат Савеза независних социјалдемократа за предсједника Републике Српске Милорад Додик позвао је данас грађане Мркоњић Града да на прдстојећим изборима СНСД-у укажу апсолутно повјерење, јер "велике пројекте као што је Република Српска може да оствари само велика странка као што је СНСД", поручио је Додик.

Носилац кандидатске листе  СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске из изборне јединице 2 Игор Радојчић изјавио је пред више од 4000 грађана Мркоњић Града да су посљедње четири године године највеће политичке стабилности Српске. "Ми смо људи са ставом, посједујемо јединство и снагу, а то је оно што треба Српској", рекао је Радојчић.

e-max.it: your social media marketing partner