Челинац: СНСД ће наставити да брани Републику Српску на најбољи начин и неће дозволити уставне промјене на штету интереса Српске, изјавио је кандидатк СНСД-а за предсједника РС Милорад Додик на предизборном митингу у Челинцу. Пред више од 2.000 грађана Додик је поручио да "бисмо сачували Републику Српску требају нам сви који су и до сада радили у интересу Српске".

- Данас падају бројне владе у Европи због посљедица велике економске кризе, а ми смо од Српске направили најстабилнију регију у Европи. Не осјећамо се срећним што живимо у БиХ, ту смо зато што морамо, а не што волимо. БиХ оваква не може опстати - рекао је Додик на митингу у Челинцу.

Кандидат СНСД-а за члана предсједништва БиХ из Републике Српске Небојша Радмановић је рекао да због нерада оних који се сада нуде изгубили смо много и зато смо у протеклом периоду много тога од изгубљених надлежности враћали као и новчана средства која су нам захваљујући њима и одузели.

- Ништа више у БиХ не тражимо од других него само равноправност народа и ентитета - поручио је са предизборног митинга у Челинцу Небојша Радмановић.

 

e-max.it: your social media marketing partner