Кнежево: Кандидат Савеза независних социјалдемократа за предсједника Републике Српске Милорад Додик изјавио је синоћ да је јединство српског народа основни предуслов да Српска опстане. "Само чврстом политиком и добром сарадњом са свим земљама у окружењу и свијету, можемо се надати бољој будућности", рекао је Додик на предизборном митингу СНСД-а у Кнежеву пред више од 3.000 грађана.

Милорад Додик је поновио да СНСД зна куда води Републику Српску, јер ми смо израз воље народа. "Поносан сам на Републику Српску и увијек ћу бранити њене виталне националне интересе", поручио је Додик.

- Ми смо у протекле четири године били храбра, снажна, паметна, мала екипа која је у Сарајеву бранила и одбранила Републику Српску. Нисмо пренијели ни једну надлежност са Републике Српске на БиХ, а нећемо ни у четири наредне године. То може само Савез независних социјалдемократа - поручио је са скупа у Кнежеву кандидат странке за члана Предсједништва БиХ из РС Небојша Радмановић.

- Ми волимо Републику Српску и наш циљ је да она буде јака европска регија, а можда и мало више од тога. Нећемо дозволити промјену устава на штету РС јер ви то тако желите. Странцима смо рекли да оду, нису нас послушали али ми не радимо како они кажу, већ слушамо вас - рекао је Радмановић.

 

 

e-max.it: your social media marketing partner