БАЊАЛУКА - Кандидат коалиције СНСД-ДНС-СП-Уједињена Српска за градоначелника Бањалуке на локалним изборима Игор Радојичић вечерас је на јавној трибини у Бронзаном Мајдану захвалио свим грађанима Српске који су изашли на референдум о Дану Републике и показали народну вољу да се 9. јануар слави и даље.

Радојичић је рекао да је то био плебисцит грађана Српске различитих политичких опредјељења и који долазе из свих дијелова Републике.

Он је истакао да СНСД успјешно приводи крају кампању у Бањалуци и очекује увјерљиву побједу на локалним изборима.

"Данас смо на подручју Бронзаног Мајдана и ово је трибина за више сусједних мјесних заједница.

Ово су крајеви у којима је потребно да се ради још пуно инфраструктуре", рекао је Радојичић.

Он је додао да град мора наставити да ради на неколико великих пројеката водоснабдијевања, а један је онај који се преко Црног врела протеже преко Борковића и Бронзаног Мајдана према Приједору.

"Други је на висинским зонама Чесме, Карановца и Верића.

Потребно је још доста да се уради системима канализације на неколико мјеста од Дракулића до Аде и Петрићевца тако да је пред нама јако много комуналних пројеката у наредним годинама.

Очекујем да ће град сваке године моћи да издвоји неколико милиона КМ за улагања у комуналну инфраструктуру", навео је Радојичић.

На изузетно посјећеној трибини код школе у Бронзаном Мајдану код Бањалуке промовисани су кандидати и програм СНСД-а за локалне изборе.

Скупу су присуствовали носилац одборничке листе СНСД-а на локалним изборима Срђан Амиџић, бивши градоначелник Бањалуке Драгољуб Давидовић, посланик СНСД-а у Парламентарној скупштини БиХ Душанка Мајкић и други.

igor radojicic

bronzani majdan

e-max.it: your social media marketing partner