Милорад Додик је, за разлику од опозиционих политичара који се пробуде од избора до избора, показао да је државник, зато ће он послије ових избора бити предсједник Републике Српске, рекла је кандидат за Пaрламентарну скупштину БиХ из изборне јединице 1 Душанка Мајкић, на предизборној трибини у бањалучком насељу Кола.

- У протекле четири године Додик је доказао представницима међународне заједнице да се не може сломити никаквим притисцима и уцјенама. Напротив, што су разни нижеразредни међународни службеници више покушавали да утичу на њега резултати су били гори по њих, а Република Српска снажнија и развијенија - изјавила је Мајкићева.

- Позив Високог представника у БиХ Валентина Инцка да овим изборима треба "направити промјене" и његова отворена подршка опозицији у Српској неће донијети очекивани резултат, рекла је Мајкићева и наставила, "Инцко жели да у Српској буде велики број патуљастих странака са којима се може манипулисати".

Она је поручила да "Република Српска нема у кога да се узда осим у своје грађане, а они ће несумњиво огромну подршку пружити СНСД-у".

bina-spiric-majkic.jpg bina-tribina-kola.jpg dodik-i-radmanovic.jpg

duska-govornica-kola.jpg

 

 

e-max.it: your social media marketing partner