Посланица СНСД-а у Представничком дому парламента БиХ Душанка Мајкић изјавила је Срни да посљедње саопштење Главног одбора СДА у којем поручују да сви којима се не свиђа БиХ треба да је напусте не одудара од досадашњег начина на који та политичка партија дјелује. Мајкићева је истакла да често призивање духова рата говори о онима који то чине и да они који упућују поруке, као СДА, једино тако знају да функционишу. Према њеним ријечима, тим причама и не треба придавати велику важност пошто служе искључиво за политичке потребе СДА, али их треба имати на уму.

Мајкићева је оцијенила да српски представници треба да раде на томе да се развија и јача Република Српска, упркос свима који је не воле и који би учинили све да она нестане.

"Нама је познат политички став ове странке, али и других. Сигурна сам да ће Срби послије искуства које су имали добро знати цијенити оно што имамо - Републику Српску и на све начине одбранити њене тековине, ма како то неко тумачио или колико му се свиђало или не", рекла је Мајкићева.

Она је истакла да у Сарајеву нису имали коректнијег партнера од СНСД-а и Милорада Додика под условом да не дирају "оно што је наше", док они стално покушавају да ураде нешто што је мимо Дејтонског споразума, усвојених закона и успостављених договора.

Главни одбор СДА саопштио је јуче да они којима се не свиђа БиХ могу да је напусте, те да "БиХ не може бити дио "Велике Србије", већ "може бити само великог белаја".
e-max.it: your social media marketing partner