Делегација Заједничке комисија за одбрану и безбједност Парламентарне скупштине БиХ и паламентарни војни посланик Бошко Шиљеговић на позив Парламентарне скупштине НАТО-а и Женевског центра за контролу оружаних снага (ДЦАФ) боравиће у Бриселу од 14. до 16. новембра, гдје ће се информисати о одбрамбеним и војним аспектима сарадње НАТО-а са БиХ.

У саопштењу Парламентарне скупштине БиХ наводи се да ће чланови током боравка у Бриселу бити информисани и о односима НАТО-а са међународним организацијама и тренутним политичким приоритетима Сјеверноатлантског савеза. У оквиру посјете Бриселу делегације Заједничке комисија за одбрану и безбједност и парламентарног војног посланика, планиран је и састанак са представницима БиХ Мисије при НАТО, као и посјета Парламенту Белгије.   

Делегацију Заједничке комисије за одбрану и безбједност чине предсједавајућа Душанка Мајкић, Борјана Кришто, Шефик Џаферовић, Бериз Белкић, Борислав Бојић, Мехмед Брадарић, Крунослав Врдољак, Божо Љубић и Нермина Заимовић - Узуновић.
e-max.it: your social media marketing partner