Кандидат Савеза независних социјалдемократа за предсједника РС Милорад Додик поновио је на предизборном скупу у бањалучком насељу Чокорска поља да ће Република Српска постојати заувијек, а БиХ док мора, наглашавајући да је СНСД партија мира, која ће без сукоба, али одлучно чувати РС. Додик је рекао да је енергија која се осјеча у читавој Српској сатисфакција за пројекте које је ова власт урадила.

Он је подсјетио да је иза приватизације коју су урадили ПДП и СДС остало 20 милиона КМ од 870 продатих предузећа. "Двије приватизације које је власт на челу са СНСД-ом провела обезбједиле су овом народу 1,4 милијарди КМ. Направили смо и обновили 112 школа, неколико хиљада километара магистралних, регионалних и локалних путева, обновљених домова здравља.. ", навео је Додик.

Додик је да СНСД, због свега урађеног с правом рачуна на подршку народа, додавши да је поносан на резултате које је ова власт оставила иза себе.

Кандидат за члана Предсједништва БиХ из Републике Српске Небојша Радмановић захвалио се мјештанима Чокорских поља и околних насеља што су у великом броју дошли да подрже СНСД, рекавши да симпатизери странке пуне дворане и тргове широм Српске. "СНСД у читавој РС ради, гради и ствара услове да за најбољи живот у југоисточној Европи и зато имамо толику подршку", истакао је Радмановић

- Дванаест година сам у Сарајеву и сазнао сам да је Младен Иванић наредио да заставе иду на пола копља када је умро Алија Изетбеговић. Зато он не може да буде српски члан Предсједништва БиХ - рекао је носилац листе за парламентарну скупштину БиХ у изборној јединици 1 Никола Шпирић.

dodik-spiric.majkic.jpg majkic-bina.jpg majkic-bina2.jpg

majkic-sa-gradjanima.jpg

 

e-max.it: your social media marketing partner