У протекле четири године Влада Републике Српске уложила је у здравство више од 300 милиона, пољопривреду 400 милиона марака, а недавно је отписано 30 милиона марака дуговања пољопривредницима Српске. Изјавио је ово кандидат Савеза независних социјалдемократа за предсједника Републике Српске Милорад Додик на предизборном скупу СНСД-а у Бронзаном Мајдану.

Додик је нагласио да је Српска успјела да одговори на изазове економске кризе, као и да је за штету од поплава које су захватиле РС у протеклом времену издвојили више од 300 милиона марака. "Република Српска је властитим снагама успјела да санира те проблеме и данас имамо једну од најстабилнијих економија у региону", истакао је Додик.

Кандидат СНСД-а за српског члана  Предсједништва БиХ Небојша Радмановић рекао је да захваљујучи посланицима ове странке у парламенту БиХ ништа није прошло што је против интереса Републике Српске. Он је подсјетио да је БиХ састављена од два равноправна ентитета од којих је један РС, истичући да је то било заборављено од претходне власти из РС у Сарајеву која то није бранила.

Носилац листе Савеза независних социјалдемократа за Народну скупштину РС из изборне јединице 2. Игор Радојчић рекао је да је СНСД поносан политичком стабилношћу и јединством Републике Српске.

bd-duska.jpg bd-folklor.jpg bd-milorad.jpg

bd-milorad_duska.jpg bd_duska_tesanovic.jpg bm-bina.jpg

e-max.it: your social media marketing partner