Кандидат СНСД-а за предсједника Републике Српске Милорад Додик рекао је на предизборном митингу у Козарској Дубици пред више од 2000 грађана да Република Српска више није спорна, јер је она трајна категорија, већ да једино спорна може бити БиХ. Додик је истакао да је Влада РС, предвођена СНСД-ом урадила много пројеката за Дубицу и да је у ову општину уложила 21 милиона КМ.

- Јединство СНСД-а је постало проблем, јер док год смо ми јединствени не могу нам ништа и нема преноса надлежности са Републике Српске на БиХ - поручио је Милорад Додик.

Обрачајући се присутним грађанима кандидат СНСД-а за члана предсједништва БиХ из Републике Српске Небојша Радмановић је рекао "захваљујући СНСД-у и нашем систематском и упорном раду Република Српска је у протекле четири године постала бољи дио БиХ. У наредном периоду бићемо још бољи, напреднији од свих држава региона, па и од неких европских регија. Разлика између нас и ових који вам се нуде је у томе што ми наша обећања, за разлику од њих испуњавамо. Сва обећања смо испунили и сачували смо Републику Српску. СНСД никада неће поклекнути ни под чијим притисцима"

Нино Јауз предсједник ОО СНСД и начелник Козарске Дубице је рекао да је ова општина прије двије године препознала СНСД, а СНСД јој је то вратио развојем. - И послије 3. октобра настављамо заједно да развијамо Дубицу и цијелу Републику Српску - рекао је Јауз.

dodik_dubica.jpg dubica-dvorana.jpg dubica-gradjani.jpg

dubica_miting.jpg

e-max.it: your social media marketing partner