Кандидат Савеза независних социјалдемократа за предсједника Републике Српске Милорад Додик истакао је на предизборном митингу у Рубнику да су испуњена сва обећања која је СНСД дао грађанима Рибника. - Република Српска је наш изазов и поносан сам што сам на челу тима који је у протеклом периоду радио на њеном очувању и развоју - рекао је Додик.

 
- Погледајте шта је остало иза СДС-а и ПДП-а овдје у Рибнику, ништа друго осим пањева - истакао је Додик и наставио "ми јасно кажемо шта можемо, а шта не можемо. Увјерен сам у вашу подршку 3. октобра и сигурно знам да ћете бити дио побједничког тима", рекао је Додик.

Кандидат СНСД-а за члана предсједништва БиХ из РС Небојша Радмановић рекао је окупљеним грађанима Рибника да је Савез независних социјалдемократа за мир, толеранцију и разумијевање, али да истовремено тражи равноправнлост у БиХ. "Босна и Херцеговина ће бити равноправна или је неће бити", поручио је Радмановић

Драган Војводић кандидат СНСД-а за посланика у Народној Скупштини РС рекао је да је Рибник једина општина у којој су за протекле четири године изграђене двије основне школе, многи инфраструктурни објекти и уложено 10 милиона КМ.

dodik-govori.jpg majkic-sa-djevojcicom.jpg

 

e-max.it: your social media marketing partner