Кандидат Савеза независних социјалдемократа за члана Предсједништва БиХ из Републике Српске Небојша Радмановић рекао је да Шипово и остале општине у Српској могу наставити свој развој ако СНСД опет буде имао већину у Бањалуци и још више представника у Сарајеву. - Урадили смо доста и урадићемо још више, уз вашу још већу подршку - поручио је Радмановић на предизборном скупу пред више од 3000 хиљаде грађана Шипова.

 

Милорад Додик, кандидат СНСД-а за предсједника РС поновио је на јавној трибини у Шипову да се кандидовао за предсједника Српске да би јој дао додатну снагу и стабилност за тешка времена која је чекају.

- Да бисте сретни и успјешни морате бити сложни и јединствени. Изборна воља грађана не смије се кршити и мора се поштовати. Поручујем вам да се држите чврсте гране да би постигли успјех, а та чврста грана је Милорад Додик и СНСД - рекао је носилац кандидатске листе СНСД-а за Парламентарну скупштину БиХ из изборне јединице 1 Никола Шпирић.

Кандидат СНСД-а за Народну скупштину РС Милан Ковач рекао је да је Влада Републике Српске до сада у Шипово уложила 17,6 милиона КМ, наводећи да се изграђени путеви, обновљене школе и водоводи.

milorad-duska.jpg sipovo-miting.jpg

 

 

e-max.it: your social media marketing partner