Прњавор: Кандидат Савеза независних социјалдемократа за члана Предсједништва БиХ из Републике Српске Небојша Радмановић изјавио је на предизборном митингу у Шибовској код Прњавора да ће Српска бити још боља и једна од најразвијенијих регија у југоисточној Европи све док представници СНСД-а буду у име РС у власти БиХ.

 

- Без равноправности ентитета и народа нема ни БиХ. Нема другог плана, осим овог који има СНСД. Република Српска је наш понос, наша земља, и њоме ће владати само они које изаберете за ваше добро - поручио је Радмановић

На митингу у Шибовској грађанима се обратио и Никола Шпирић, носилац листе за Парламентарну скупштину БиХ из изборне јединице 1 који је истакао да је оно што разликује СНСД од других странака чињеница да њени представници у протекле четири године нису дозволили преношење ни једне надлежности на БиХ.

- Испунили смо 172 услова за безвизни режим, а све надлежности су остале онакве какве су прописане Дејтонским мировним споразумом што је политика СНСД-а - рекао је Шпирић

Предсједник удружења пољопривредника РС Владимир Усорац поручио је са скупа у Шибовској да је Влада РС исплатила све подстицаје за развој пољопривреде и једина је у региону која је то учинила. - Данас је сјеверни дио Прњавора добио воду и ово је историјски дан за ову општину. Ми слободно можемо рећи да воду није дао Бог, него Додик! - рекао је Усорац.

prnjavor2010_radmanovic.jpg radmanovic-majkic_vasic.jpg

 

e-max.it: your social media marketing partner