Котор Варош: Лијепо је доћи у град у којем се ради и гради, поручио је кандидат СНСД-а за члана предсједништва БиХ из Републике Српске Небојша Радмановић на предизборном митингу у Котор Вароши. Све ово што смо урадили у претходне четири године наставићемо и у наредном четверогодишњем периоду - рекао је Радмановић.

Милорад Додик кандидат СНСД-а за предсједника Републике Српске захвалио се свима који вјерују СНСД-у. "Данас иза нас стоје огромне инвестиције и чињеница је да смо очували економску моћ Републике Српске и поред свјетске економске кризе. Очекујем и у наредном периоду јединство које треба да његујемо и које је гаранција нашег даљег напретка" поручио је Додик.

Он је рекао да ће Савез независних социјалдемократа наставити политичким средствима да гради бољу будућност, јер је политика СНСД-а политика мира, а не сукоба и рата.

Обрачајући се присутним грађанима кандидат за посланика у Народној скупштини Републике Српске Далибор Вученовић је рекао да је СНСД испунио сва предизборна обећања и вратио вјеру у боље сутра.

dusanka-majkic-cavic.jpg dusanka-majkic-kv.jpg

 

e-max.it: your social media marketing partner